ISTORIC

SC ERIC BIOREMEDIERE OIL a preluat activitatea de la SC DALASOIL SRL in urma transferului Autorizatiei Integrate de Mediu pe baza Deciziei de Transfer nr 13362 din 10.12.2015

DalasOil a fost una dintre cele mai vechi si mai bine echipate societati la nivel national ce furniza servicii complete de ecologizare si eliminare deseuri periculoase si nepericuloase.

Fundatia societatii noastre se bazeaza pe onestitate, munca si etica in afaceri. Angajatii nostri si-au asumat aceleasi principii in viata si, in consecinta, sunt reponsabili pentru succesul si dezvoltarea continua a companiei.

Fondatorul societatii, Mihalache Emanuel, are o vasta experienta in procesarea si eliminarea reziduurilor petroliere, ecologizarea batalurilor istorice si a solurilor contaminate.

In anul 2001, datorita dezvoltarii companiei cat si expansiunii domeniului de ecologizare si eliminare reziduuri, este infiintata societatea Dalasoil Ploiesti. Primul beneficiar al serviciilor noastre de ecologizare a fost Petrotel Lukoil SA, pentru eliminarea finala si ecologizarea a doua batale cu reziduuri petroliere. Instalatia de procesare a reziduurilor petroliere a fost amplasata in incinta Rafinariei Lukoil (autorizatie de mediu 465/2003). Sub stricta supraveghere a Agentiei pentru Protectia Mediului, in anul 2003 s-a predat amplasamentul ecologizat pentru integrarea in cadrul natural.

Dezvoltarea domeniului reciclarii si recuperarii reziduurilor petroliere, determina incheierea unui parteneriat cu societatea olandeza Solid Control Services. Acest parteneriat conduce la procesarea unor cantitati mari de reziduuri petroliere (33.000 m3) si recuperare de hidrocarburi.

In anul 2003 datorita modificarii si armonizarii legislatiei, implicit a Codului Fiscal, Dalasoil s-a autorizat ca ANTREPOZIT FISCAL DE PRODUCTIE IN DOMENIU, in vederea comercializarii produselor rezultate din recuperarea de hidrocarburi.

Managementul deseurilor, Calitatea serviciilor noastre, Seriozitatea specialistilor implicati au dus la castigarea licitatiilor si incheierea altor contracte cu Lukoil, de ecologizare batale, cu recuperare de hidrocarburi si eliminare finala a deseurilor.

Pentru aceste noi contracte/aplicatii, domnul Mihalache Emanuel a dezvoltat, a brevetat si implementat: "Instalatie si procedeu pentru prelucrarea reziduurilor petroliere" (brevet nr. 123197/2008) si "Procedeu de Preluare si Transport al deseurilor solide/semisolide utilizand macara turn cu brat rotativ", adaptand si utilizand totodata graifer electrohidraulic. In prezent, instalatia de procesare si reciclare a reziduurilor petroliere este cea mai mare si completa instalatie din Romania, intinzandu-se pe o suprafata de 20.000 m2.

Cercetarea si Implicarea efectiva a fondatorului societatii in dezvoltarea tehnologica a echipamentelor din domeniul reciclarii si ecologizarii a determinat implementarea unei instalatii de desorbtie termica. Tehnologia acestei instalatii, denumita Cuptor de Desorbtie Termica, este in prezent in curs de brevetare la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.